Vihannessorvi, teräs

38,00 

Ihana Grunwergin vihannessorvi kasvisten ja juuresten uudenlaiseen pilkkomiseen. Saat perunasta, kesäkurpitsasta, bataatista, porkkanasta jne. ohutta kiemuraista spaghettinauhaa tai 6 cm leveää nauhaa. Kasvikset kypsyvät tasaisen nopeasti ja ne käyvät hyvin vokkeihin, keittoihin ja salaatteihin. Pakkauksessa kaksi eri karkeudella olevaa helposti irroitettavaa terää (4 mm ja 7 mm). Vihannessorvi on todella helppokäyttöinen ja terät helposti vaihdettavissa. Laitteessa on pohjassa neljä imukuppia, joiden avulla sorvi pysyy vähän helpommin paikoillaan (suosittelen kuitenkin toisella kädellä pitämään laitteesta kiinni).

Vihannessorvin mitat on ympärysmitat on 7,5 x 21 cm ja korkeus 12 cm. Tuote on terästä, mutta suositellaan pestävän käsin. Hyvin helppo huuhdella heti käytön jälkeen kuuman juoksevan veden alla, ennenkuin kasvisten jäännökset kuivuvat teriin kiinni. Pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon.

Kuvaus

Ihana Ibilin vihannessorvi kasvisten ja juuresten uudenlaiseen pilkkomiseen. Saat perunasta, kesäkurpitsasta, bataatista, porkkanasta jne. ohutta kiemuraista spaghettinauhaa tai 6 cm leveää nauhaa. Kasvikset kypsyvät tasaisen nopeasti ja ne käyvät hyvin vokkeihin, keittoihin ja salaatteihin. Pakkauksessa kaksi eri karkeudella olevaa helposti irroitettavaa terää (4 mm ja 7 mm). Vihannessorvi on todella helppokäyttöinen ja terät helposti vaihdettavissa. Laitteessa on pohjassa neljä imukuppia, joiden avulla sorvi pysyy vähän helpommin paikoillaan (suosittelen kuitenkin toisella kädellä pitämään laitteesta kiinni).

Vihannessorvin mitat on ympärysmitat on noin 7,5 x 21 cm ja korkeus 12 cm. Tuote on terästä, mutta suositellaan pestävän käsin. Hyvin helppo huuhdella heti käytön jälkeen kuuman juoksevan veden alla, ennenkuin kasvisten jäännökset kuivuvat teriin kiinni. Pakattu kuvalliseen pahvilaatikkoon.