Sisustuskassi, metsä

39,00 

Muurlan ihana kierrätysmuovista neulaamalla valmistettu huopamainen sisustuskassi. Voit säilyttää siinä jokapäiväisiä käyttötavartoita, leluja, lankarullia jne. Polttopuiden kantamisessa ja säilyttämisessä tämä kassi on mahtava, sillä puista irtoavat roskat ei sotke lattioita kuten ”perinteiset puutelineet”. Pyöreällä pohjallaan tukevasti seisova kassi sopii myös näyttäväksi kasvien istutusruukun suojaksi. Kassiin voit istuttaa kasvit vaikka suoraan, esimerkiksi kasvihuoneessa. Huopamainen materiaali edesauttaa kasvien juurtumista ja hengittävyytensä ansiosta säätelee mullan kosteutta, mutta ei ole vesitiivis eli huomioi tämä sisätiloissa. Materiaali kestävää, kevyttä ja hengittävää. UV-suojan ansiosta materiaali ei haalistu auringonvalosta ja sen voi pestä käsin. Täydellinen lahja tuliaisiksi ympäristöasioita miettivälle ystävälle ja miksei itsellekin.

Väriltään tyylikäs harmaa ja musta metsäkuva kiertää molemmin puolin kassia. Mustat vahvat kahvat kestävät myös kantamista. Kassin halkaisija on 35 cm ja reunan korkeus 31 cm. Kassin vetoisuudeksi on merkitty 30 litraa. Pakattu kuvalliseen pahvipantaan, jossa valmistustapa sekä käyttökohteet on myös kerrottu.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 33-300-01 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kuvaus

Upea ekotuote! Muurlan ihana kierrätysmuovista neulaamalla valmistettu huopamainen sisustuskassi. Voit säilyttää siinä jokapäiväisiä käyttötavartoita, leluja, lankarullia jne. Polttopuiden kantamisessa ja säilyttämisessä tämä kassi on mahtava, sillä puista irtoavat roskat ei sotke lattioita kuten ”perinteiset puutelineet”. Pyöreällä pohjallaan tukevasti seisova kassi sopii myös näyttäväksi kasvien istutusruukun suojaksi. Kassiin voit istuttaa kasvit vaikka suoraan, esimerkiksi kasvihuoneessa. Huopamainen materiaali edesauttaa kasvien juurtumista ja hengittävyytensä ansiosta säätelee mullan kosteutta, mutta ei ole vesitiivis eli huomioi tämä sisätiloissa. Materiaali kestävää, kevyttä ja hengittävää. UV-suojan ansiosta materiaali ei haalistu auringonvalosta ja sen voi pestä käsin. Täydellinen lahja tuliaisiksi ympäristöasioita miettivälle ystävälle ja miksei itsellekin.

Väriltään tyylikäs harmaa ja musta koivumetsän kuva kiertää molemmin puolin kassia. Mustat vahvat kahvat kestävät myös kantamista. Kassin halkaisija on 35 cm ja reunan korkeus 31 cm. Kassin vetoisuudeksi on merkitty 30 litraa. Pakattu kuvalliseen pahvipantaan, jossa valmistustapa sekä käyttökohteet on myös kerrottu.

Koodilla PURNUKKA50 saat -50% alennuksen kaikista tuotteista, myös alennetuista hinnoista! Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää.

This will close in 0 seconds