Toimitusehdot

Keittiötarvikepuoti Purnukka

Keittiötarvikepuoti Purnukan ovi avattiin ensimmäisen kerran 2. lokakuuta 2003. Yhden naisen unelma omasta liikkeestä oli vihdoin totta ja sitä unelmaa eletään edelleen. Vuonna 2010 verkkosivu-uudistuksen myötä Purnukalle avattiin verkkokauppa. Tällä hetkellä Keittiötarvikepuoti Purnukka kivijalkamyymälä sekä verkkokaupan varasto sijaitsevat Kotkassa Kauppakatu 3:ssa Kauppakeskus Pasaatin kyljessä Kauppatorin varrella.

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokauppa toimii Keittiötarvikepuoti Purnukan kivijalkamyymälästä käsin. Myymme tuotteita ainoastaan Suomeen. Tilaukset voi tehdä verkkokaupan purnukka.fi –sivuston kautta tai soittamalla suoraan myymälään sen aukioloaikojen puitteissa numeroon 05 212414. Palvelemme ma-pe klo 10-17 ja la klo 10-14. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Puhelimen kautta tehdyissä tilauksissa, tilausvahvistus voidaan lähettää myös tekstiviestinä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Verkkosivun hinnat sisältävät arvonlisäveron (14% tai 24%). 

Tilausvahvistus

Käsittelemme tilaukset aina 1-2 arkipäivän kuluessa. Lähetämme tilausvahvistuksen aina sähköpostitse. Muistathan seurata myös roskapostilaatikkoa. Mikäli tilausvahvistus ei jostain syystä tule perille, olethan meihin päin yhteydessä joko sähköpostilla purnukka(at)purnukka.fi tai puhelimitse myymälään 05 212414. Olethan meihin myös yhteydessä tilauksen aikana tulevissa ongelmissa, tuotekyselyissä tai muissa epäselvissä asioissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Luotettavat maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksu tapahtuu maksunvälitykseen erikoistuneet yrityksen Checkoutin kautta. Lisää palveluntarjoajasta voit lukea heidän sivuiltaan www.checkout.fi.

Tilauksen voi myös maksaa ennakkomaksuna suoraan Keittiötarvikepuoti Purnukan tilille. Postitamme tuotteet 1 vuorokauden sisällä siitä, kun maksusuoritus näkyy Osuuspankin tilillämme FI23 5172 0220 1554 86 BIC/SWIFT: OKOYFIHH. Pidämme tuotteita varattuna asiakkaalle 4 arkipäivää. Mikäli maksusuoritus ei siihen mennessä ole kirjautunut tilillemme, tilaus raukeaa. Lähetämme tästäkin tiedon asiakkaalle aina sähköpostiin. Emme toimita tilauksia postiennakolla.

Nopea toimitus

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pyrimme käsittelemään tilaukset niin että ennen klo 15.00 Checkoutin kautta maksetut tilaukset ehtisivät vielä Postiin. Ennakkomaksulla maksetut tilaukset käsitellään samalla periaatteella heti, kun maksusuoritus on kirjautunut tilillemme. Kun tilaus on viety Postiin, lähetämme aina asiakkaalle paketin lähetystunnuksen sähköpostiin.

Voit myös noutaa tilauksesi Kotkasta kivijalkamyymälästämme osoitteesta Kauppakatu 3, 48100 Kotka. 

Palautusehdot

Palautusehdot

Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, jottei ne rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu voi siirtyä asiakkaalle. Mikäli toimittamamme tuote on viallinen, se vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen.

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa. Lähetyslista asiakkaan pankkiyhteystietoineen tulee liittää tuotteen mukana, jotta palautusrahat voidaan maksaa asiakkaan tilille. Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä…

sähköpostitse osoitteeseen purnukka(at)purnukka.fi tai soittamalla myymälään puh. 05 212 414.