Toimitusehdot

Keittiötarvikepuoti Purnukka

Keittiötarvikepuoti Purnukan ovi avattiin ensimmäisen kerran 2. lokakuuta 2003 ja 2010 olleen verkkosivu-uudistuksen myötä avattiin myös verkkokauppa. Nyt varsinainen kivijalkamyymälä on suljettu, mutta verkkokauppa elää edelleen. Tällä hetkellä Keittiötarvikepuoti Purnukka varasto sijaitsee Kotkassa kauppiaan kotikellarissa.

Verkkokaupassa nähtävien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Verkkokauppa toimii Keittiötarvikepuoti Purnukan varastomyymälästä käsin. Myymme tuotteita ainoastaan Suomeen. Tilaukset voi tehdä verkkokaupan purnukka.fi –sivuston kautta tai laittamalla messenger-viestiä Keittiötarvikepuoti Purnukan facebook-sivujen kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Verkkosivun hinnat sisältävät arvonlisäveron (14% tai 24%).

Tilausvahvistus

Käsittelemme tilaukset aina muutaman arkipäivän sisällä. Lähetämme tilausvahvistuksen aina sähköpostitse. Muistathan seurata myös roskapostilaatikkoa. Mikäli tilausvahvistus ei jostain syystä tule perille, olethan meihin päin yhteydessä sähköpostilla purnukka(at)purnukka.fi tai facebookin kautta messengerissä. Olethan meihin myös yhteydessä tilauksen aikana tulevissa ongelmissa, tuotekyselyissä tai muissa epäselvissä asioissa. Pyrimme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Luotettavat maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksu tapahtuu maksunvälitykseen erikoistuneet yrityksen Checkoutin kautta. Lisää palveluntarjoajasta voit lukea heidän sivuiltaan www.checkout.fi.

Tilauksen voi myös maksaa ennakkomaksuna suoraan Keittiötarvikepuoti Purnukan tilille. Postitamme tuotteet 1-3 vuorokauden sisällä siitä, kun maksusuoritus näkyy Osuuspankin tilillämme FI45 5172 0220 1554 78 BIC/SWIFT: OKOYFIHH. Pidämme tuotteita varattuna asiakkaalle 4 arkipäivää. Mikäli maksusuoritus ei siihen mennessä ole kirjautunut tilillemme, tilaus raukeaa. Lähetämme tästäkin tiedon asiakkaalle aina sähköpostiin. Emme toimita tilauksia postiennakolla.

Toimitus Postin kautta

Pyrimme postittamaan tilaukset aina 2 arkipäivän sisällä. Mikäli tilauksellasi on kiire, olethan meihin yhteydessä. Ennakkomaksulla maksetut tilaukset käsitellään samalla periaatteella heti, kun maksusuoritus on kirjautunut tilillemme. Kun tilaus on viety Postiin, lähetämme aina asiakkaalle paketin lähetystunnuksen sähköpostiin.

Mikäli haluat noutaa tilaukset kauppiaan kellarivarastosta tai toivot meidän toimittavan ne sinulle koronapandemian aikana suoraan kotiin, otathan yhteyttä sähköpostitse tai messengerillä.

Palautusehdot

Palautusehdot

Kaikista palautuksista on sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia avaamattomia, käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Palautettavat tuotteet on pakattava huolellisesti, jottei ne rikkoudu palautuksessa. Mikäli näin käy, vastuu voi siirtyä asiakkaalle. Mikäli toimittamamme tuote on viallinen, se vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen tuotteeseen.

Emme korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole sovittu etukäteen. Lähetyslista asiakkaan pankkiyhteystietoineen tulee liittää tuotteen mukana, jotta palautusrahat voidaan maksaa asiakkaan tilille. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Toimituksessa rikkoutuneet lähetykset

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa.
Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksessa, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi.

Yhteystiedot

Kaikissa tilauksiin liittyvissä asioissa otathan yhteyttä…

sähköpostitse osoitteeseen purnukka(at)purnukka.fi tai facebookin kautta messenger-viestillä.