Keittiötarvikepuoti Purnukka

Vuonna 2003 perustettu Keittiötarvikepuoti Purnukka sijaitsee Kotkassa ydinkeskustassa kauppatorin laidalla upean Stellantalon kivijalassa osoitteessa Kauppakatu 3. Tervetuloa ihastumaan ja tekemään löytöjä, joita ilman et voi olla.

Keittiötarvikepuoti Purnukka palvelee laadukkaalla ja monipuolisella valikoimallaan ruoanlaittajia ja kattajia. Meiltä löydät alan uutuudet ja käytännölliset perusvälineet. Purnukassa on myös valtavasti välineitä leivontaan ja kakunkoristeluun. Kivijalkamyymälän valikoima on verkkokauppaan verrattuna huomattavasti laajempi.

Purnukan edustuksessa on myös maailmankuulut, upeat Villeroy & Bochin astiastot ja lasisarjat. Varastovalikoiman lisäksi kauttamme saat tilattua kaikki tuotannossa olevat Villeroy & Bochin astiat ilman erillisiä toimituskuluja.

Ranskalaiset Lampe Bergerin huoneilmanpuhdistajat löytyy myös Purnukan valikoimasta. Erittäin tehokas Lampe Berger lamppu puhdistaa huoneilmasta epämiellyttävät hajut sekä jopa 66 % bakteereista. Tuote soveltuu myös astmaatikoille sekä monille allergisille. Ranskalaisten parfumeerien suunnittelemia tuoksuja on laaja valikoima varastossamme,
mutta lamppua voi käyttää myös hajusteettomana. Tule tutustumaan.

Purnukan valikoimissa on myös rohkeasta muotoilustaan tunnetun italialaisen Alessin tuotteita. Myymälästä löydät Alessin pieniä yksittäispakattuja lahjavinkkejä, mutta myös näyttävämpiä vateja ja muita käyttöesineitä. Käytännöllisiä laadukkaita esineitä, jotka ovat myös haluttuja lahjoja.

Keittiötarvikepuoti Purnukasta välineet vaativaankin makuun – arjen iloksi!

VARAA TUOTTEET VALMIIKSI NETISTÄ JA NOUDA KAUPPAKADUN MYYMÄLÄSTÄ

Voit kätevästi varata haluamasi tuotteet verkkokaupan kautta ja merkitä toimitusehtoihin ”nouto kauppiaan toimipisteestä”. Varaamme tuotteet sinulle kahdeksi kauppapäiväksi. Alennustuotteita emme varaa. Mikäli tuote on verkkokaupan sivuilla erihintainen, maksat luonnollisesti edullisemman hinnan.

Voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä meille sähköpostitse osoitteeseen purnukka (at) purnukka.fi.

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse numerossa 05  212 414

Myymälä sijaitsee Kauppakatu 3:ssa Kauppatorin laidalla upean Stellantalon kivijalassa.

Aukioloaikamme:   ti-pe klo 10-17    la klo 10-14    su-ma suljettu

Lämpimästi tervetuloa!