Vuonna 2003 perustetun Keittiötarvikepuoti Purnukan pop up -piste on avattu 24. marraskuuta tuttuun Stellantaloon Kauppakadulle. Purnukan oma kivijalkamyymälä samaisessa Stellantalossa Kotkan ydinkeskustassa on sulki ovensa maaliskuussa. Koronapandemian vuoksi myymälä siirtyi tuolloin kokonaisuudessaan kauppiaan kotikellariin. Asiakastapaamiset järjestettiin kotivarastossa tai asiakkaan kanssa sovitussa muussa tilassa. Kotiinkuljetukset lähialueille toimi myös koko kesän veloituksetta.

Onneksi näin joulusesongin alla paikka varaston tyhjennykselle löytyi mahdollisimman pienin riskein. Kauppakadulla olevan sisustusmyymälä Tamburiinin tilat ovat väljät ja turvalliset asioida. Valikoima pop up -pisteellä on melko pieni, mutta täydennän/vaihdan valikoimaa viikoittain jouluun asti. Tilauksia voi edelleen tehdä myös verkkokaupassa tai somen kautta. Toimitamme Kotka/Hamina -alueella tuotteet kotiisi tai muuhun sovittuun paikkaan. Myös nouto Metsolasta kotikellarista onnistuu niin sovittaessa. 

Toivottavasti mahdollisimman moni löytää aikaa piipahtaa paikallisessa kivijalkamyymälässä. Tämä vuosi on ollut poikkeuksellinen. Varsinkin nyt paikalliset yrittäjät tarvitsevat tukea. Kerro hyvistä kokemuksista eteenpäin ja markkinoi näkemääsi/kokemaasi. Pidetään ympäristö elinvoimaisena ja pysytään positiivisina!

Keittiötarvikepuoti Purnukasta välineet vaativaankin makuun – arjen iloksi!