Vuonna 2003 perustettu Keittiötarvikepuoti Purnukka sijaitsee Kotkassa ydinkeskustassa kauppatorin laidalla upean Stellantalon kivijalassa osoitteessa Kauppakatu 3. Tervetuloa ihastumaan ja tekemään löytöjä, joita ilman et voi olla.

Keittiötarvikepuoti Purnukka palvelee laadukkaalla ja monipuolisella valikoimallaan ruoanlaittajia ja kattajia. Meiltä löydät alan uutuudet ja käytännölliset perusvälineet. Kivijalkamyymälän valikoima on verkkokauppaan verrattuna huomattavasti laajempi.

Keittiötarvikepuoti Purnukan valikoimissa on välineet myös leivontaan ja kakunkoristeluun. Upeat kakkuvuoat, muotit, tyllat pusseineen sekä sokerimassat ja pastavärit takaavat ihanat tarjottavat niin juhlaan kuin arkeenkin.

Meiltä löydät myös maailmankuulut, upeat Villeroy & Boch astiastot ja lasisarjat. Mikäli monipuolinen varastovalikoima ei sinua miellytä, on kaikki tuotannossa olevat Villeroy & Bochin astiat tilattavissa kauttamme ilman erillistä toimitusmaksua. Tuotteiden toimitusaika on noin 3 viikkoa, sillä tavarat tulevat meille suoraan Saksan tehtaasta.

Ranskalaiset Lampe Bergerin huoneilmanpuhdistajat löytyy myös Purnukan valikoimasta. Erittäin tehokas Lampe Berger lamppu puhdistaa huoneilmasta epämiellyttävät hajut sekä jopa 66 % bakteereista. Tuote soveltuu myös astmaatikoille sekä monille allergisille. Ranskalaisten parfumeerien suunnittelemia tuoksuja on laaja valikoima varastossamme, mutta lamppua voi käyttää myös hajusteettomana. Tule tutustumaan.

Keittiötarvikepuoti Purnukasta löydät laadukkaat ja käytännölliset lahjat vaativaankin makuun… valmiiksi paketoituna.

VARAA TUOTTEET VALMIIKSI NETISTÄ JA NOUDA KAUPPAKADUN MYYMÄLÄSTÄ

Voit kätevästi varata haluamasi tuotteet verkkokaupan kautta ja merkitä toimitusehtoihin ”nouto kauppiaan toimipisteestä”. Varaamme tuotteet sinulle kolmeksi kauppapäiväksi. Alennustuotteita emme varaa. Mikäli tuote on verkkokaupan sivuilla erihintainen, maksat luonnollisesti edullisemman hinnan.

Voit antaa palautetta tai esittää kysymyksiä meille sähköpostitse osoitteeseen purnukka (at) purnukka.fi.

Palvelemme mielellämme myös puhelimitse numerossa 05  212 414

Myymälä avoinna Kauppakatu kolmessa Kauppatorin laidalla upeassa Stellantalossa:

ARKISIN klo 10-17
LAUANTAISIN klo 10-14

Keittiötarvikepuoti Purnukka on jokaisen kotikokin paratiisi. Lämpimästi tervetuloa!